Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής κ. Γρηγόριος Π. Χατζημαυρουδής, δέχεται ασθενείς στο Ιατρείο του μόνο κατόπιν ραντεβού.

Στο Ιατρείο τηρούνται όλες οι προδιαγραφές του ΕΟΠΥΥ και οι κατευθυντήριες οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για ασφαλές από την πανδημία, περιβάλλον. Το Ιατρείο είναι covid- free και οι ασθενείς προσέρχονται χωρίς συνοδό (εκτός εάν είναι αναγκαίο), στην προγραμματισμένη ώρα του ραντεβού. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους, ισχύει αποκλειστικά η χρήση μάσκας.

Ο Ιατρός, χειρουργεί στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, όπου είναι Διευθυντής του «Κέντρου Αντιμετώπισης Σύνθετων Κηλών και Ανακατασκευής Κοιλιακών Τοιχωμάτων». Για ραντεβού στο ειδικό  εξωτερικό Ιατρείο του Κέντρου, κλείστε ραντεβού με τον Ιατρό στη Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων, τηλ: 2310 400 463)

Η επικοινωνία με τον Ιατρό προκειμένου να του εκθέσετε το πρόβλημά σας χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία στο Ιατρείο, γίνεται μόνο μέσω της σελίδας της ONLINE (εξ αποστάσεως) ιατρικής εκτίμησης, ώστε να μπορείτε να στείλετε και τα ιατρικά σας πορίσματα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο ιατρείου

2310 434680

Kινητό

6937 999835

Ε-mail

gchatzim@auth.gr, gchatzimav@yahoo.gr

Ιατρείο

Διεύθυνση

Ελ. Βενιζέλου 19 (προέκταση Ανδριανουπόλεως), 55133, Καλαμαριά – Θεσσαλονίκη