Μας ενδιαφέρει η γνώμη μας, βοηθά να βελτιωνόμαστε. Συμπληρώστε τη φόρμα με την άποψή σας. Δεν θα τη δείτε αμέσως να εμφανίζεται διότι ενημερώνεται ο ιατρός και πριν από την ανάρτησή, για λόγους προσωπικών ιατρικών δεδομένων, κρατούνται ως υπογραφή μόνο τα αρχικά σας. Το ίδιο έχει ισχύσει και για τις παρακάτω γνώμες που είναι ήδη δημοσιευμένες και στο διαδίκτυο με πλήρες όνομα.

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ  Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΑΣ

  «Η εμπειρία μου από τον γιατρό είναι άριστη. Απίστευτος επιστήμονας, εξαίρετος άνθρωπος!!!!» Ε. ΑΡ.
  «Ο κυριος Χατζημαυρουδης χειρουργησε την μητερα μου. Ειναι εξαιρετικος χειρουργος και η εγχειριση ηταν απολυτα επιτυχης» Ρ. Τ.
  «Εξαίρετος χειρουργός, εξαίρετος άνθρωπος». Φ. Π.
  «Ένας εξαιρετικός επιστήμονας και υπέροχος άνθρωπος... Άριστη δουλειά και πάνω από όλα ανθρώπινη αντιμετώπιση... Ευχαριστώ πολυ κ. Χατζημαυρουδη» Θ. Π
  «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον Κ.Χατζημαυρουδης που χειρούργεισε τον πατέρα ο οποίος χειρουργήθηκε 3 φορές στην Βουλγαρία κε ξανά υπέφερε κε πονουσε, έφερα τον πατέρα μου στην Ελλάδα και μέσα από γνωστούς και φίλους γνωρίσαμε τον Κ Χατζημαυρουδης που μας γέμισε με ελπίδα οτι όλα θα πάνε καλά. Η εγχείρηση έγινε με απόλυτη επιτυχία. Αυτό που διαπιστώσαμε ως οικογένεια πέρα από το οτι είναι εξαιρετικός γιατρός, είναι και πολύ κοντά στον άνθρωπο. Σας ευχαριστούμε πολύ να είστε καλά και πάντα να έχετε επιτυχίες!!!!» R. Ang.
  «Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος. Ανεπιφύλακτα ο καλύτερος στο είδος του. Ηρεμη δύναμη. Απο τους λίγους γιατρούς που είναι συνέχεια δίπλα στον ασθενή του. Ευχαριστώ πολύ για όλα» Στ. Φ.
  «Όταν ο εξειδικευμένος και πλήρως καταρτισμένος Επιστήμονας αποδίδει τα μέγιστα μέσα από το πρίσμα της Ανθρωπιάς και συμπαράστασης, το αποτέλεσμα είναι άψογο. Σας ευχαριστούμε για την επιτυχημένη επέμβαση και την ανθρώπινη συμπαράσταση». Στ. Κ.
  «Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.Ο κύριος Χατζημαυρουδής ήταν άψογος σαν γιατρός και σαν άνθρωπος στην αντιμετώπιση που είχαμε».

  Α. Κ.
  «Μια κατηγορία είναι ο κ χατζημαυρουδης μόνος του. με έσωσε, τον ευχαριστώ»

  Ν. Λ.
  «Η εμπειρία μου από τον γιατρό είναι άριστη. Απίστευτος επιστήμονας, εξαίρετος άνθρωπος!!!!»

  Ε. Α.
  «Ο κυριος Χατζημαυρουδης χειρουργησε την μητερα μου. Ειναι εξαιρετικος χειρουργος και η εγχειριση ηταν απολυτα επιτυχής».

  Ρ. Τ.