Οnline ( εξ αποστάσεως) ιατρική εκτίμηση

Ο Καθηγητής Χειρουργικής ΑΠΘ, βραβευμένος με τους διεθνούς κύρους τίτλους ως «Master Surgeon – Κορυφαίος Χειρουργός» & Surgeon of Excellence – Χειρουργός Αριστείας», κ. Γρηγόριος Χατζημαυρουδής, εφαρμόζει την εξ αποστάσεως ιατρική γνωμάτευση, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές της έγκυρης, ασφαλούς και εξειδικευμένης ιατρικής γνώμης, με ταυτόχρονη προστασία των προσωπικών δεδομένων του ασθενούς.

Η Online ιατρική εκτίμηση, αποτελεί μια διεθνώς -και από τον πανελλήνιο ιατρικό Σύλλογο- αποδεκτή ιατρική πράξη. Η εξειδίκευση και η εμπειρία του Χειρουργού, η γνώση των πλέον σύγχρονων τεχνικών, αποτελεί προϋπόθεση για καλό αποτέλεσμα, ταχεία ανάρρωση του ασθενούς, ελαχιστοποίηση των επιπλοκών.

Μια τέτοιου επιπέδου εξειδίκευση του Χειρουργού, δεν είναι πάντα διαθέσιμη σε ασθενείς από απομακρυσμένες περιοχές, ακόμη και από άλλες χώρες, όπου οι τεχνικές αυτές δεν εφαρμόζονται. Ο Δρ. Χατζημαυρουδής διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση και δέχεται ασθενείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Γι΄ αυτούς τους ασθενείς, είναι πολύτιμη η εξ΄ αποστάσεως συμβουλευτική, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν
πριν γνωμοδοτήσει.

Πώς γίνεται η online εξέταση:

Α. Ο ασθενής επικοινωνεί με το Ιατρείο του κ. Χατζημαυρουδή και ζητά online ραντεβού, εφόσον προηγουμένως ενημερωθεί για το κόστος της εξ αποστάσεως γνωμάτευσης. Εφόσον συμφωνεί,
προκαταβάλει το συμφωνηθέν ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό και από το Ιατρείο του αποστέλλεται απόδειξη ηλεκτρονικά.

Β. Ο ασθενής μπαίνει σε αυτή τη σελίδα, συμπληρώνει τα πεδία πληροφοριών, αποστέλλει το σύνολο των ιατρικών εξετάσεων που διαθέτει (απεικονιστικές, γνωματεύσεις, κ.α) και υποβάλλει το αίτημα online εξέτασης. Λαμβάνει απάντηση για την ημέρα και ώρα της συνομιλίας με τον κ. Χαζημαυρουδή. Εφόσον απαιτούνται πρόσθετες ή επικαιροποιημένες εξετάσεις, μπορεί να ζητηθούν επιπροσθέτως πριν το ραντεβού, ώστε ο Ιατρός να έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης κατά τη μελέτη του φακέλου. Η προγραμματισμένη online συνομιλία με τον ασθενή (ή οικείο πρόσωπο), είναι ανάλογη με αυτή στο Ιατρείο. Γίνεται μέσω skype, τηλεφωνικά ή με όποιο άλλο τρόπο έχει ζητήσει ο ασθενής.

Γ. Εάν συμφωνηθεί η διενέργεια επέμβασης, ο ασθενής προσέρχεται νωρίτερα στο Ιατρείο ή στην Κλινική, ώστε να
εξεταστεί δια ζώσης από τον κ. Γ. Χατζημαυρουδή και να υποβληθεί στις αναγκαίες εξετάσεις πριν από το προγραμματισμένο χειρουργείο.

Ο Ιατρός μπορεί προηγουμένως να έχει εκδώσει και αποστείλει με email, γνωμάτευση, εφόσον ο ασθενής τη χρειάζεται.

Δ. Στην παρακάτω ειδική εφαρμογή αποστολής εξετάσεων, υπάρχει η δυνατότητα απευθείας εισαγωγής μεγάλων αρχείων (έως 400 ΜΒ), τα οποία έχετε μεταφέρει στον υπολογιστή σας σε ηλεκτρονική μορφή.

Online Συμβουλευτική