Ευθ. Μυγ.

Τον περασμένο μήνα χρειάστηκε να χειρουργηθώ και για καλή μου τύχη μου συστήσανε έναν χειρουργό αξιολογότατο από κάθε άποψη. Έναν εξαίρετο επιστήμονα, έναν Καθηγητή, μα προπαντός έναν λαμπρό άνθρωπο, τον κ. Χατζημαυρουδή. Από το πρώτο μας ραντεβού μέχρι το πέρας της επέμβασης, μου έδειξε την απέραντη καλοσύνη του, την μεγάλη ευαισθησία του και την καλή καρδιά του. Υπομονετικότατος, εμπειρότατος πάνω στη δουλειά του, με ενημέρωσε πλήρως σχετικά με την επέμβαση και μου έδιωξε κάθε φόβο και ανησυχία. Η επέμβαση είχε απόλυτη επιτυχία, δικαιώνοντας τα λόγια του και την μακρόχρονη εμπειρία του. Τον ευχαριστώ πολύ από την καρδιά μου για όλα και ιδιαίτερα για την ανθρωπιά του και την επιστημοσύνη του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα σαν επιστήμονα,, χειρουργό, άνθρωπο και φυσικά φίλο για κάθε ασθενή.
Εξίσου καλοσυνάτη και ευγενέστατη είναι και η Γραμματέας του κα Έλενα, την οποία επίσης ευχαριστώ πολύ για την καλόκαρδη υποδοχή που είχα σε κάθε μου επίσκεψη στο ιατρείο του Καθηγητή. Να είναι και οι δυο τους καλά για το καλό των συνανθρώπων μας ασθενών

Σ. Καρ.

Χρειάστηκε να κάνω μια επέμβαση για βουβωνοκήλη τον 03/2022 και επέλεξα τον Κο Χατζημαυρουδή Γρηγόρη. Η εμπειρία ήταν εξαιρετική !!Μου ανέλυσε πλήρως τις επιλογές που υπήρχαν με ξεκάθαρες απαντήσεις στα υπέρ και κατά της κάθε μεθόδου.  Η επικοινωνία ήταν άψογη πριν, κατά την διάρκεια και μετά την επέμβαση. Επίσης ως προς το ιατρικό σκέλος δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα και όλα εξελίχτηκαν ακριβώς όπως μου τα περιέγραψε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από το αποτέλεσμα της επέμβασης αλλά από και την συνολική επικοινωνία μαζί του !!

Η. Παπ.

Κορυφαίος επιστήμονας και ταυτόχρονα τόσο ανθρώπινος και κοντά στον ασθενή. Σας ευχαριστώ θερμά κ. Χατζημαυρουδή, καθώς και όλη την ομάδα σας! Αγγίζετε την τελειότητα. Εύχομαι ο Θεός να σας χαρίζει υγεία και δύναμη στο τόσο πολύτιμο έργο σας!

Ε. Ντ

Τα 5 αστεράκια είναι λίγα για να αξιολογήσει κανείς την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Κ. Χατζημαυρουδής με τους ασθενείς του!Ο ίδιος και η ομάδα που τον πλαισιώνει είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες και πάνω από όλα άνθρωποι που μου στάθηκαν σε όλη τη διάρκεια της επέμβασης!Όσον αφορά την επαγγελματική του ιδιότητα, είναι αναμφίβολα ένα εξαιρετικός επιστήμονας, πλήρως καταρτισμενος, επεξηγηματικός και έχει μια μοναδική ηρεμία και σιγουριά που σε κάνει να τον εμπιστευτείς απόλυτα! Κ. Χατζημαυρουδή σας ευχαριστώ πολύ που μείνατε δίπλα μου, όσο χρειάστηκε ,και σαν γιατρός και σαν άνθρωπος! Υγ. Μη ξεχάσω να σας πω και για την Κα Έλενα, τη γραμματέα στο ιατρείο, που με τη γλυκύτητα και την ευγενια της σε κάνει αμέσως να νιώσεις όμορφα και οικεία!
Χρωστάω και σε ‘κείνη ένα ευχαριστώ!